I. Kalamáris Vitaverseny

Nagyon köszönjük a mai I. Kalamáris Vitaversenyen (Local Debate Tournament) való részvételt:
Berecz Bianka, Csapó Márton, Juhász Ákos, Mészáros György, Dezanove Jozefina, Bakos Marcell, Rubóczki Bálint, Taskó Máté, Nagy Éva, Velicskei Kinga, Katona Szabolcs, Tóth Fanni, Tóth Tibor, Révész Rita, Szakáts Liza, Birta Alíz, Hegyes Dóra, Juhász Dorka, Lukács Nándor, Nagy Tamás, Nagy Zsaklin és Mikó Botond, Horváth Renáta, Gál Barbara, Pelsóczi Gergő, és Mikita Miklós .

Gratulálunk az Arany csapatának az első helyhez (Birta Alíz, Juhász Dorka, Hegyes Dóra, Szakáts Liza),
A Szent Imréseknek a második helyhez (Dezanove Jozefina, Bakos Marcell, Rubóczki Bálint, Taskó Máté)
és a Vegyes csapatnak a harmadik helyhez (Lukács Nándor, Nagy Tamás, Nagy Zsaklin és Mikó Botond)
Külön gratuláció Hegyes Dórának az egyéni díjhoz!
Köszönjük a nagykállói Korányinak, hogy eljöttek, és hogy a Szent Imréből két csapat is érkezett. Köszönjük, hogy a Köz-Pont Egyesület kezdeményezte a vegyes csapat indulását és örültünk a szociális munkás hallgatóknak a DE-EFK-ról.
Ezer hála a bíráknak és a Kalamáris Egyesület tagjainak, munkatársainak, és végül a helyet biztosító Burattinó Bábszínháznak.