Az alábbi szolgáltatásaink igénybevételéhez szükséges árajánlatot a Kapcsolat menüpontban, és a megadott telefonszámokon kérhet.

Rendezvényszervezés

Szervezetünk életét végigkíséri a rendezvényszervezési tevékenység. Tapasztalataink vannak ifjúsági, kulturális, civil, egy vagy akár több napos rendezvények, konferenciák megszervezésében és lebonyolításában. A formai keretek biztosítása mellett a tartalom összeállítását, a fellépők, közreműködők elérését és felkérését, valamint a catering ellátás biztosítását is vállaljuk.

Referenciáink: Belvárosi Pocolók – Nyíregyháza 2010., Civil Társkeresők 2005, 2013,
Családi napok 2012-2013.

Projektmenedzsment felvállalása

Egyesületünk munkatársai és tagjai sokoldalú projekttapasztalattal rendelkeznek.
Hazai és európai uniós projektek fejlesztésében, kidolgozásában, megvalósításában és elszámolásában is közreműködtünk már számos alkalommal. Humán fejlesztő (TÁMOP típusú) projektekben projektmenedzsment és szakmai vezetést, egyéni egyeztetést követően vállalunk.
Referenciák: Megyei önkéntes pontok szakmai és projekt menedzselése 2013-2014-ben

Önkéntes és fogadószervezeti felkészítő tréningek, foglalkozások

Egyesületünk 2005 óta foglalkozik önkéntesek és fogadószervezet felkészítésével egy mindkét fél számára sikeres önkéntes tevékenység/ projekt megvalósulása érdekében.
A felkészítések keretében foglalkozunk az önkéntes menedzsment elemeivel és az önkéntesek egyéni motivációjával és fejlődésével.
Fiatalok számára alkalmazható érzékenyítő foglalkozást is kidolgoztunk az önkéntesség témakörében, amely alkalmazható az iskolai közösségi szolgálat keretében is.

Referenciák: A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkéntes Centrum működtetése pályázati program keretében 2010-2012-ben a Szocio East Egyesülettel konzorciumi partnerként.
Önkéntes és fogadószervezeti felkészítés megyei Önkéntes Pontokban: Nyírteleki Civil Centrum Egyesület, FIX Egyesület Vásárosnamény,
Ifjúsági szervezetek önkéntes menedzsmentjének fejlesztése – 2011. Bodrogkeresztúr

Ifjúsági csoport-, közösség-, és szervezetfejlesztés

Az elmúlt években számos ifjúsági célcsoportot elérő és bevonó tréninget és fejlesztői folyamatot valósítottunk meg. A szociális kompetenciafejlesztés, a családi életre történő felkészítés, az ifjúsági vezetőképzés és szervezet és közösségfejlesztés egyaránt szerepelt a repertoárunkban. Ezeknek egy részét saját pályázati tevékenységünk révén tudtuk megvalósítani, de a Mobilitás Észak-alföldi irodája, a megyei Nemzeti Művelődési Intézet és különböző európai uniós projekt megbízásából is dolgoztunk.
Vannak kész tematikáink, de a megrendelő elvárásai alapján új fejlesztői anyag összeállítását is vállaljuk.
Referencia: 2014-ben a nyírbátori Gyermekesély programban 10 településen zajlik egyesületünk közreműködésével ifjúsági közösségfejlesztés.

Készült a Nemzeti Együttműködési Alap támogatásával.